Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

έρωτας*.*

απόσταση.
Ο έρωτας της ζωής μου βρισκόταν μακριά,πολύ μακριά. Μια στιγμή μας έφερε μαζί, μια τυχαία συνάντηση ένα βράδυ που έβρεχε  και βρισκόμουν για λίγες μέρες σε μια πανέμορφη πόλη για κάποιες επαγγελματικές δουλειές. 
Είχα πάει για μια βδομάδα, μέσα σε αυτή την βδομάδα γνώρισα των άνθρωπο που περίμενα όλη μου την ζωή, των άνθρωπο που θα με αγαπούσε όπως και εγώ. Εκείνο το βράδυ έψαχνα ένα ξενοδοχείο για να μείνω, όταν ανέβαινα γρήγορα τις σκάλες για να ρωτήσω αν είχαν κάποιο δωμάτιο μου έπεσαν κάποια χαρτιά τα οποία έπρεπε να μαζέψω γρήγορα για να μην βραχούν, τότε εκείνη την στιγμή με περνάν τηλέφωνο, όλα έγινα τόσο γρήγορα και όλα μαζί, τότε βρέθηκε ένας άνθρωπος που με βοήθησε με τα χαρτιά και να τα προλάβω όλα, των ευχαρίστησα γρήγορα και έτρεξα στο δωμάτιο. Ήταν ένας καλός άνθρωπος σκέφτηκα μόνο ο οποίος έτυχε για μια στιγμή να ήταν εκεί και έφυγε. Το επόμενο πρωί καθώς πήγαινα προς το αυτοκίνητο  για δουλειά, με περίμενε στην είσοδο..τον κοίταξα για λίγο και προχώρησα με αργό ρυθμό, όταν μου είπε πως δεν προλάβαμε να γνωριστούμε χαμογέλασα, έτσι ξεκίνησαν όλα..
Με φιλοξένησε λοιπόν σπίτι του, μου έδειξε τα πιο όμορφα μέρει , με έκανε να αισθανθώ πως πήγα για διακοπές και όχι για δουλειά. Ήρθε η στιγμή όμως που έπρεπε να γυρίσω πίσω, έτσι λοιπόν ανταλλάξαμε απλά τηλέφωνα ώστε αν έρθει ποτέ αυτός εδώ η εγώ ξανά πάω εκεί να τα ξανά πούμε.
ο χρόνος κυλάει.
Ο χρόνος πέρασε, γύρισα ξανά στην ρουτίνα της ζωής μου, ξανά στην καθημερινότητα μου, αλλά το μυαλό μου είχε μήνη πίσω, το σώμα μου μονάχα γύρισε, το μυαλό μου ταξίδευε σε εκείνον τον άνθρωπο, περάσαμε τόσο όμορφα μαζί και κράτησε τόσο λίγο, ήταν κάτι απρόοπτο, όλα τα όμορφα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.
Ο χρόνος με έκανε να προσαρμοστώ ξανά στην πραγματικότητα, ότι έγινε έγινε είπα και πήρα την απόφαση να μπουν όλα στην θέση τους. Μέσα τα κεφάλια στις δουλειές και να περιμένω ένα καλύτερο αύριο. Ένα όμορφο πρωί λοιπόν με πήραν από την δουλειά και μου είπαν πως δεν θα δουλεύαμε εκείνη την μέρα, η αλήθεια είναι πως χάρηκα, ώρα για ξεκούραση, έτσι λοιπόν είχα χρόνο να κοιμηθώ περισσότερο, να κάνω μια βόλτα και να βάλω λίγη μουσική μαγειρεύοντας, είχα λοιπόν την ευκαιρία να ανοίξω  και τον ηλεκτρικό υπολογιστή ώστε ακούγοντας μουσική να δω κάποια μηνύματα που μου έστελναν συγγενείς που έμεναν λίγο μακριά και δεν τους έβλεπα συχνά, κάποια στιγμή είδα και ένα μήνυμα που με έκανε να ενθουσιαστώ. Ήταν από εκείνον! Με ρωτούσε αν είμαι καλά και πως είναι ένας τρόπος και αυτός επικοινωνίας, λοιπόν του απάντησα.
pc
Έτσι έμπαινα πιο συχνά υπολογιστή, είχαμε συχνή επικοινωνία και γνωριστήκαμε πολύ καλύτερα. Με έκανε να χαμογελάω και να κάνω όνειρα για το μέλλον, μου έμαθε πράγματα που δεν ήξερα, με έκανε να ξανά γεννηθώ και να ζήσω κάτι τελείως διαφορετικό! Συνδύαζα δουλειά την μέρα και την νύχτα ζούσα ένα όνειρο, όνειρο μακρινό μα τόσο αληθινό!
Έγινε σημαντικός στην ζωή μου, των είχα πλέον ανάγκη στην καθημερινότητα μου. Ένιωθα πολλά, κάθε μέρα και περισσότερα, ήξερα όμως πως ήταν δύσκολα όσα ονειρευόμουν, εξωπραγματικά, μα πάντα είχα μια ελπίδα να φωτίζει μέσα μου κάθε φορά που μιλούσα μαζί του, κάθε φορά που μου χάριζε αναμνήσεις υπέροχες, κάθε φορά που με εμπιστευόταν! 
Δεν είχα ξανά ζήση κάτι παρόμοιο και για μένα ήταν σημαντικό κομμάτι για την ζωή μου όλο αυτό! Σκεφτόμουν συνέχεια πως η ζωή μου είναι να μένω εδώ πως δεν μπορώ να τα εγκαταλείψω όλα και να πάω να τον βρω, ήμουν δειλή και φοβόμουν πως μόνο εγώ το έβλεπα  διαφορετικά. Δεν ήξερα τον τρόπο ώστε να του δείξω όσα ήθελα, προσπάθησα όμως αρκετές φορές, αλλά πάντα κάτι με εμπόδιζε. 
απόφαση.
Πήρε την πρωτοβουλία και μου είπε πως του λείπω και πως έχει πάρει μια απόφαση μεγάλη. Μου είπε 'Σου έχω μια έκπληξη αύριο, ελπίζω να σου αρέσει μόνο, να σκεφτείς μονάχα πως το είχα ανάγκη και εγώ και ότι το ήθελα. Πως όσα κάνω όλον αυτόν τον καιρό δεν τα έχω κάνει για κανέναν, και πως όλα αυτά που μου χάρισες εσύ δεν μου τα έδωσε κανείς επίσης!' έκλεισε το'pc' χωρίς να μου πει τίποτα παραπάνω και απλά περίμενα, είχαν στεγνώσει τα χείλη μου και προσπάθησα να καταλάβω. 
περιμένω.
Έτσι λοιπόν το βράδυ ήμουν γεμάτη σκέψεις και κοιτούσα συνέχεια τον ουρανό να ξημερώσει, να χαθεί το σκοτάδι και να δω ξανά το γαλάζιο του ουρανού και το φως του ήλιου! Περίμενα και περίμενα! Θα μπορούσα να περιμένω για όλη μου την ζωή. Ήλπιζα μονάχα να είναι καλά και να μην έγινε κάτι, σκέφτηκα μετά πως αν των χάσω δεν θα είχε νόημα όσα ζήσαμε, γιατί πίστεψα σε κάτι αληθινό, ήταν ότι πιο πραγματικό είχα ζήσει σε όλη μου την ζωή, ήθελα να τα αφήσω όλα και να τρέξω στην αγκαλιά του, μα ο φόβος για απόρριψη με κράταγε εδώ, δεν ήξερα τι να κάνω, η λογική και η καρδιά μου συγκρούστηκαν για πρώτη φορά, δεν ήθελα να κάνω κάτι λάθος και να μου στοίχιζε ότι αγαπούσα, γιατί ναι, αγάπησα και ας μην το έδειχνα και ας μην του το είχα πει ποτέ.
μαζί.
Λοιπόν, βράδιασε και τίποτα ακόμα,άκουσα την πόρτα να χτυπά, νόμιζα πως ήταν ο γείτονας για να μου επιστρέψει ένα πιάτο που έτυχε να του δώσω με ένα κομμάτι γλυκό. Όμως όταν άνοιξα την πόρτα και των είδα, ο χρόνος πάγωσε! Ήταν το πιο όμορφο συναίσθημα που είχα νιώσει, η πιο όμορφη έκπληξη! Δεν ήξερα τι να πω, τι να κάνω, απλά των κοιτούσα με λαχτάρα! Τότε με πήρε αγκαλιά και μου έδωσε το πιο γλυκό φιλί! Ήταν το πιο όμορφο βράδυ πλάι στον άνθρωπο που αγάπησα περισσότερο και από την ζωή μου, εκείνος μου έμαθε τη είναι ζωή πραγματικά, αυτός έγινε η ζωή μου, ο λόγος που ζω και αναπνέω!
Επιτέλους δυο κομμάτια έγιναν ένα. Επιτέλους βρήκα των άνθρωπο που με ολοκληρώνει, που με αγαπάει όπως και εγώ! 
Από τότε ζήσαμε μαζί, ρισκάραμε δουλειές και όλα όσα χτίσαμε μόνοι μας, για κάτι καινούργιο που θα χτίζαμε μαζί. Ευχαριστώ την ζωή, που μου έδωσε τον πρίγκιπα που από μικρό κορίτσι περίμενα  να έρθει να με πάρει, ευχαριστώ επίσης και εκείνον που μου χάρισε στιγμές,αναμνήσεις και έναν υπέροχο γάμο.  
νύφη
Με έκανε να νιώσω πριγκίπισσα και να πραγματοποιήσω όλα τα όνειρα μου μαζί του! 
Έχουμε ακόμα πολλά ταξίδια να κάνουμε με το μυαλό και τις καρδιές μας.
Έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα μικρέ άγγελε.
Σε αγαπάω να το θυμάσαι!
Θα σε κάνω όσο μπορώ πιο ευτυχισμένο, κάθε μέρα, εγώ θα σε προσέχω και θα είμαι πλάι σου μέχρι την τελευταία μου ανάσα! 

Σε αγαπάω έρωτα μου
http://www.youtube.com/watch?v=rzJikUFVxes

2 σχόλια: