Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Βρες δύναμη ξανά.


516014069774543271_zwjtosgh_c_large

Και όλο η αναπνοή μου λιγοστεύει μαζί σου. 
Δεν την νιώθω,δεν την ακούω όμως ζω,περισσότερο από ποτέ. 
Τα δάχτυλα των χεριών σου ρέουν στο κορμί μου,με έχεις πάρει ήδη τόσο απλά την πιο ζεστή αγκαλιά.  
Εύχομαι ολόψυχα μέσα μου να μην με αφήσεις,να μην με βγάλεις από το πιο ασφαλές μέρος ξανά εκεί έξω σε εκείνο τον κόσμο,φοβάμαι..κουράζομαι να κουβαλώ μια τεράστια ασπίδα που ποτέ όμως δεν θα είναι τόσο μεγάλη ώστε να αποκλείει την πιθανότητα να σε βλάψουν έστω και λίγο.
Και όταν με κοιτάς με αυτό το ύφος, βλέπω ότι η αθωότητα ακόμα υπάρχει..σε όλους μέσα μας! Αναρωτιέμαι γιατί πνίγουμε ένα από τα ομορφότερα πράγματα στον κόσμο..το παιδί μέσα μας.
Βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε..και έτσι βιαζόμαστε και να πεθάνουμε..μακάρι να μην μεγάλωνα άλλο και ας περνούσαν τα χρόνια! Θέλω να μείνω έτσι! Δεν θέλω να χάσω όσα έχω, ευκαιρίες για το μέλλον,όνειρα,φίλους και τον πρίγκιπα. Αφήστε με να ελπίζω στις νεράιδες,στους πρίγκιπες και πάνω από όλα στον συνάνθρωπο μου,δεν θέλω να χάσω την πίστη και την υπομονή μου όπως σχεδόν όλοι οι μεγαλύτεροι. Αφήστε με να έχω τον δικό μου κόσμο μέσα από τον δικό σας..
Μην μου καταστρέψετε τα όνειρα από τόσο νωρίς,πονάω και εγώ όπως και εσύ,απογοητεύομαι,κλαίω.
Θέλω να χορέψω στους δικούς μου ρυθμούς το όνειρο μου. Κλείσε τα μάτια,μείνε μόνη και άκου τους ρυθμούς,ταξίδεψε όπου θες με τον νου, με όποιον θες και ύστερα κάνε το αληθινό. Βλέπεις το χαμόγελο στα χείλι σου? Για κοίτα ή φαντάσου την ψυχή σου με μια απλή σκέψη πως έχει δύναμη να συνεχίσει να ελπίζει σαν τρελή. Που να δεις και στην πράξη:) 
Δεν έχεις νιώσει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά από χαρά? Το στομάχι σου να βγάζει πεταλούδες? Το χαμόγελο που είναι σταθερό? Τα μάτια που λάμπουν σαν να είδαν πρώτη φορά το φως του ήλιου?
Και τώρα πες μου δεν θα ήθελες να το ξανά ζήσεις? Άσε ξέρω, είμαι σίγουρη μάλλον! Τι περιμένεις τρέχα να πάρεις ακόμα και ένα τηλέφωνο να ακούσεις μια γλυκιά φωνή να σου ψιθυρίζει πράγματα που θα γελάσεις,που θα νιώσεις σίγουρα καλύτερα από τώρα. Και τώρα έχεις νιώσει και εσύ την γαλήνη που νιώθω κάθε φορά που με έχει ο πρίγκιπας αγκαλιά.

Υ.Σ. Καλή χρονιά!^^
Περαστικά αρρωστούλη πρίγκιπα!

6 σχόλια:

  1. τι όμορφο:')


    πιστεύω πως όλοι θέλουν να προστατέψουν
    το παιδί που υπάρχει μέσα τους.
    μα οι περισσότεροι το χάνουν στην πορεία..


    ας ελπίσουμε πως εμείς θα το κρατήσουμε!


    φιλιά:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως να έχεις δίκιο!
    Αξίζει να προσπαθήσουμε:)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/13 5:37 π.μ.

    mikri mou prigkipisa! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή