Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

το άγγιγμα σου♥

Tumblr_m1svdsnfwm1qd3478o1_500_large
Αγάπη *μου!
Να με αγγίζεις, συνέχεια ξανά και ξανά θέλω να νιώθω τα χέρια σου να χαϊδεύουν το κορμί μου,να γέρνουν σε κάθε σημείο του σώματος μου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει,απλά κάθε άγγιγμα σου δημιουργεί μια σπίθα ονείρου, ίσως να είναι τα μαγικά σου χέρια,ίσως να είσαι απλά εσύ,εσύ που μπορείς με οποιωνδήποτε τρόπο να μου χαρίσεις το πιο όμορφο χαμόγελο.
Αυτές οι μικρές στιγμές μας δένουν όλο και περισσότερο,έστω με ένα άγγιγμα, που το δικό σου άγγιγμα συγκεκριμένα το λατρεύω, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να το αποχωριστώ. Είναι τα λίγα λεπτά που μπορώ να ονειρευτό ελεύθερα ότι απίθανο που μέσα στην αγκαλιά σου μοιάζει φυσιολογικό. Μα είσαι μοναδικός, και μου το επιβεβαιώνεις κάθε λεπτό της ζωής μου.
Μεγαλώνοντας φανταζόμουν έναν μικρό άγγελο να με ταξιδεύει με το άγγιγμα του,με τα φιλιά του, όμως ήταν πολύ όμορφο έλεγα για να ναι αληθινό, ζούσε στην φαντασία μου μέχρι που μια μέρα αυτός ο άγγελος μεταμορφώθηκε σε άνθρωπος και μπήκε στην ζωή μου και την έκανε όνειρο. Ένα όνειρο που θα κάνω τα πάντα να μην σβήσει. Όχι από εγωισμό,αλλά γιατί αυτό το όνειρο που ζει σε μια μεγάλη φούσκα είναι η ζωή μου. Και αν η φούσκα σκάει από χέρια ξένα,εμείς θα πάμε μακριά με οδηγό τον άνεμο. Δεν με νοιάζει που θα με βγάλει όλο αυτό,αρκεί να είμαι μαζί σου,δεν με νοιάζει το μετά και οι δυσκολίες,μαζί σου όλα φαίνονται εύκολα,μου έμαθες να είμαι δυνατή και να ελπίζω μέχρι τελευταία στιγμή,αυτό μου το απέδειξες μικρέ άγγελε.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω ανάγκη την παρουσία σου,να σε νιώσω εδώ σωματικά,να σε κρατώ. Και με έναν περίεργο τρόπο συμπληρώνεις το κενό για λίγο και όσο πιο γρήγορα γίνεται εμφανίζεσαι εδώ,να μου υπενθυμίζεις πως δεν θα μ'αφήσεις.
Όλα όσα κάνεις για μένα τα αναγνωρίζω μικρό μου, για αυτό και προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για σένα, το θέλω γιατί όχι μόνο το αξίζεις αλλά και γιατί νιώθω τόσα υπέροχα συναισθήματα που έχω την ανάγκη να τα μοιραστώ με έναν άνθρωπο που με νιώθει,και είσαι ο μόνος πλέον. 
Και αυτά είναι λίγοι λόγοι που με κάνουν να σε αγαπάω τόσο! 


Και μια από τις καλύτερες στιγμές τις ζωής μου που έμεινα,ενώ με είχες αγκαλιά:|
-Ακούω την καρδιά σου.
-Χτυπάει?
-Ναι.
-Για σένα.

4 σχόλια: