Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

                 539109_2861001365235_1265702327_32105938_1477305295_n_large
       Έχω να σου δώσω κάτι,
                                        υπερβολική αγάπη.
Ίσως να μην γνωρίζω πόσα έχεις πάρει από αυτή την ζωή, ίσως να μην ξέρω πόσα σου χρωστάει αυτή η ζωή, όμως ξέρω πως εσένα δεν μπορώ να σε αρνηθώ ούτε να σε μισήσω,και να θέλω δεν μπορώ. Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου να σε αγαπάω. Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό συναίσθημα, είναι η ζωή μου, είσαι η ζωή μου..
Και περπατούσα απογοητευμένη, δεν άκουγα τίποτα από όσα γινόντουσαν γύρω μου,απλά σκεφτόμουν, σκεφτόμουν το χαμόγελο σου που ήθελα τόσο να αντικρίσω εκείνη την μέρα. 
Ένιωσα για μια στιγμή κάτι περίεργο να συμβαίνει,ένιωσα κάποιον από πίσω μου, ήσουν εσύ.
Μα πως μπόρεσα και στεναχωρήθηκα, μου λες? αφού εσύ πάντα είσαι δίπλα μου, και πάλι ένιωσα παράπονο και εμφανίστηκες κοντά μου, μου έδωσες και αυτό το κάτι παραπάνω.
Όταν γύρισα και σε κοίταξα  ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά, και τα χείλια μου ξανά χαμογέλασαν. Μου έπιασες το χέρι και με πήγες σε ένα μέρος,ένα μέρος τόσο όμορφο, που όπως σου είπα θα μπορούσα να μείνω για πολύ εκεί μαζί σου, να με φιλάς,να με έχεις αγκαλιά και να νιώθω τα χέρια σου να με προστατεύουν με αυτό το απαλό άγγιγμα. 
Ήμουν και και είμαι ευτυχισμένη μαζί σου, για αυτό και έχω να σου δώσω κάτι, υπερβολική αγάπη! Μπορώ να πω πως εσύ το αξίζεις,αξίζεις πολλά, για αυτό ότι και να γίνει θα προσπαθώ να σου δίνω πάντα αυτό που σου ανίκη, την αγάπη μου που πλέον την έκανες ΣΟΥ!
Έχεις τελικά περισσότερες δυνατότητες από όσα πιστεύεις λοιπόν, έχεις ένα ειλικρινές εαυτό και αυτό σε πάει μπροστά, και θα δεις που μια μέρα όλα τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν για αυτό. 


*Μην πάψεις να με αγκαλιάζεις. 

4 σχόλια:

  1. τελικά η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν κάποιος,*εκείνος,σε έχει μέσα στην προστατευτική,ζεστή αγκαλιά του.

    *μην πάψεις να ονειρεύεσαι.ποτέ.
    κι ας κάνεις όνειρα μεγαλύτερα απ'όσα μπορείς.
    κάν'τα μαζί του.δεν ξέρεις ποτέ το αύριο.

    Καλό σου απόγευμα Ασημίνααα♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω τα πάντα να μην σβήσει τίποτα.
      Ευχαριστώ πολύ! ♥♥

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/12 5:01 π.μ.

    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω.
    Είσαι καλά,μείνε και ζήστο(:
    αχ αυτές οι αγακαλιές**

    ΑπάντησηΔιαγραφή