Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

όλα θα πάνε καλά*

Μια τόσο όμορφη ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ!*

Ήσουν απέναντι ακριβώς, σε έψαχνα μέσα από τον ήλιο, σε ακουμπούσα μέσα από την θάλασσα και σου έλεγα κάθε μέρα πως εμένα θα με είχες κοντά σου για όλη σου την ζωή!
Μου χαμογέλαγες και μου χάριζες τα πάντα, λες και ήσουν εδώ δίπλα μου, αλλά όταν γυρνούσα το μόνο που έβλεπα ήταν η δικιά μου σκιά. Είχα απογοητευτεί πολύ όντως, αλλά ποτέ δεν έχασα τις ελπίδες μου γιατί πάντα μου έλεγες "όλα θα πάνε καλά". Εσύ με έκανες να δω  μερικά πράγματα που ήταν για μένα καθημερινά πως γίνεται να τα έχω τόσο ανάγκη, ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά..μακάρι να μπορούσα να στα δώσω, μακάρι να πέταγα ψηλά!
 Πραγματικά θα ήθελα να ήσουν αυτό το βράδυ εδώ, απόψε μου λείπεις όσο ποτέ..απόψε θέλω να είμαστε μαζί, να με κρατήσεις σφιχτά, να πάψω να φοβάμαι πως μπορεί να χαθείς, να νιώσουμε κάτι ξεχωριστό, όλον αυτόν τον καιρό..κοινό μας όνειρο. Πόσο θα ήθελα να κάνω τα όνειρα σου πραγματικότητα, αυτό προσπαθώ από τότε που σε γνώρισα και τώρα, εμπόδιο.. δεν μπορώ. και αν εσένα σε πονάει, εμένα με πεθαίνει, με πνίγουν τα δάκρυα που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι και για τους δυο μας αληθινό! 
Τώρα περιμένω στην άκρη της θάλασσας να δω να έρχεσαι και εκεί που νιώθω κάτι και το κύμα με ξυπνά, φαντάζομαι την μορφή σου να με ακουμπά, να μου σκουπίζει τα δάκρυα και να μου λέει  "όλα θα πάνε καλά".

2 σχόλια: