Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ δίνουν χρώμα στην ζωή μας τα χρώματα.

F80ddd22f2383bde409fa3de80ac07f2_large


Τόσα χρωματιστά φώτα τριγύρω μας και όμως κάποιες φορές όλα μας φαίνονται γκρίζα, τελικά δεν είναι τα χρώματα που μας δίνουν χρώμα στην ζωή, είναι ο τρόπος που βλέπει το μάτι μας το κάθε τι γύρω σε αυτόν τον πλανήτη.

"Τι εννοείς μάτι?"
Ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τις καταστάσεις γύρω του και την εποχή που έχει περνάει.. νιώθει διαφορετικά, όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα κλίμα, είτε άσχημο είτε όμορφο. Ανάλογα το πως νιώθουμε βλέπουμε τα πάντα γύρω μας και αυτό αλλάζει συνεχώς είτε με την θέληση μας είτε όχι.
Για αυτό και έχουμε κάποιες στιγμές λύπης και κάποιες χαράς.

"Τι δίνει τελικά χρώμα στην ζωή μας?"
Σίγουρα όχι τα χρώματα,αφού όπως εξήγησα παραπάνω εξαρτάται από εμάς τους ίδιους η αξία των πραγματικών χρωμάτων. Πρώτα από όλα εμείς δίνουμε χρώμα στην ζωή μας, με τις πράξεις και τις επιλογές μας. Ακολουθούν οι γύρω μας, οι σχέσεις που έχουμε οικογενειακές/φιλικές/ερωτικές και τέλος η δύναμη και η υπομονή που έχουμε ώστε να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα που υπάρχουν και πάντα θα υπάρξουν.
Π.χ. Αν δεν έχω την υπομονή να περιμένω το καλό πράγμα που θέλω να γίνει και τα παρατήσω δεν θα είμαι το ίδιο ευχαριστημένη έτσι σιγά σιγά πέφτει η ψυχολογία, έτσι σβήνουν και τα χρώματα των φώτων και βλέπω τα πάντα γκρίζα.

Υ.Γ Έχεις την επιλογή να έχεις χρώμα στην ζωή σου αν πάρεις την ζωή στα χέρια σου και την χειριστείς όσο καλύτερα μπορείς.* Ένα μικρό μυστικό για να έχεις χρώμα στην ζωή σου είναι να βλέπεις την θετική πλευρά σε όλες τις καταστάσης και να το αντιμετοπίσεις με την πιο ισχυρεί λύση που αργά η γρήγορα θα βρεθεί μέχρι τότε χαμογέλα,βγες έξω και απόλαυσε όλα τα υπόληπα που έχτυσες τόσο καιρό.

Μην αφίσης ένα στραβό τούβλο να διαλήσει όλο το σπίτι;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου