Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μ*

Είναι κάτι περίεργο αλλά και τόσο δυνατό ταυτόχρονα,που συμβαίνει μόνο μαζί σου. Είχα καιρό να νιώσω αυτό το συναίσθημα, το συναίσθημα που νιώθεις δυνατός και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα, αρκεί να μην αλλάξει τίποτα. 
Θα σε κρατήσω σφιχτά εσένα, κανείς να μην σε πάρει μακριά μου. Θα είμαι κοντά σου στις όμορφες αλλά και στις άσχημες στιγμές.Όλα θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί, ποτέ δεν θα σε αφήσω μόνο, αρκεί να μου χαμογελάς, δεν θα σου ζητήσω ποτέ κάτι άλλο,απλά αυτό. 
Από τότε που σε γνώρισα απόκτησα κάτι που μου έλειψε, ένας αληθινός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που θα με ταξίδευε σε μικρά μέρει του ονείρου του και θα μου έδειχνε αυτό που πραγματικά είναι, χωρίς να τον νοιάζει ο υπόλοιπος κόσμος για λίγο. Ο άνθρωπος που θα με καταλαβαίνει μόνο από την σιωπή μου και θα με νιώθει μόνο που θα του κρατώ το χέρι. 
Από τότε νιώθω γεμάτη, δεν μου λείπει τίποτα. Ίσως ήσουν ένα κομμάτι του παζλ μου, ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια των ονείρων μου. Και τώρα που σε βρήκα θα σου δώσω τα πάντα, γιατί τα αξίζεις και δεν θέλω ανταπόδοση ποτέ,φτάνει που είσαι εδώ τώρα.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάτι τόσο όμορφο σαν και σένα, είναι αληθινό, το σκέφτομαι το σκέφτομαι και ακόμα να το συνειδητοποιήσω.
 Και να σου πω ένα μικρό μυστικό? Κοιμάμαι και ξυπνάω με την εικόνα σου. Είναι το μικρό μυστικό που μου φτιάχνει την μέρα, και μου χαρίζει γλυκά όνειρα τα βράδια. 
Και όταν στέκεσαι μπροστά μου, δεν μπορώ να κρατηθώ μακριά σου ούτε ένα μέτρο. Και όταν ακούω την φωνή σου να σκορπά όμορφα λόγια η καρδιά μου χτυπά τόσο δυνατά και δεν μπορώ να βρω καμία λέξη  που θα μπορέσει ποτέ να σε αντιπροσωπεύσει,απλά χαμογελάω και σε κοιτάω στα όμορφα σου μάτια,τα μάτια που έχω αγαπήσει όσο ποτέ άλλα. Είναι μοναδικά, κρύβουν πράγματα που θα ήθελα να μάθω, πράγματα που ξέρω πως δεν θα με πονέσουν, γιατί από εκεί βλέπω το μέσα σου, τον αληθινό σου εαυτό.
Μα πως να άντεχα να μην τα δω για λίγο και σήμερα? Μου δίνει ζωή. Και όταν μ'ακουμπάς μας νιώθω ένα, γιατί με συμπληρώνεις!


2 σχόλια: