Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ο διαφορετικός κόσμος μας*

Πέσαμε στο γρασίδι εκείνο το βράδυ και βλέπαμε τα αστέρια, ήμασταν μακριά από όλους, μονάχα εσύ και εγώ. Μου έπιασες το χέρι και μου είπες να κλείσω τα μάτια και να τον δω.
Είχε βρέξει, είδαμε το ουράνιο τόξο, μου χαμογέλασες γλυκά, με πιτσίλισες με το νερό από το ποτάμι, με πήγες ψηλά στον ουρανό, με κρατούσες και με έκανες να νιώσω νεράιδα, παίξαμε σαν μικρά παιδιά με τις ακτίνες του ήλιου. Κάποια στιγμή μου είπες να τρέξω στο δάσος, γιατί θα με περιμένει μια μικρή έκπληξη. Έτρεξα και είδα ένα υπέροχο μέρος, γεμάτο λουλούδια,χρώματα, γεμάτο ομορφιά με μικρά κεριά..με ρώτησες αν θέλω να μείνουμε το βράδυ εκεί, σε έσφιξα στην αγκαλιά μου και πριν προλάβω να σου απαντήσω ένα δάκρυ κύλησε από την άκρη του ματιού μου. Ζούσα ότι ακριβός ονειρευόμουν. Ήταν όλα τόσο διαφορετικά, σε κοίταγα και έβλεπα έναν άγγελο χωρίς φτερά, μου χάρισες ευτυχία και όταν μου έλεγες πως με αγαπάς όλα πάγωναν στον χρόνο και αυτές οι στιγμές έμειναν αναμνήσεις χαράς.
Κοιμηθήκαμε αγκαλιά βλέποντας το φεγγάρι, ένιωθα πως κανείς δεν μπορεί να μας πειράξει εκεί, πως τίποτα δεν θα χαλάσει εκείνο το βράδυ, εκείνο το βράδυ που χαράξαμε στις ψυχές μας!
Ξύπνησα και ένιωσα την αναπνοή σου στον ώμο μου, χαμογέλασα γιατί ήσουν εκεί, δίπλα μου εκείνο το υπέροχο πρωί. Έπρεπε να γυρίσουμε πίσω το ήξερα και ας μην μου το είχες πει ακόμα, όμως με το βλέμμα μου σου είπα πως όπου και να είμαι, όσο είμαι μαζί σου, όλα είναι όμορφα.
Μου έπιασες το χέρι και κλείσαμε τα μάτια.
  Ήμασταν πίσω στο γρασίδι, εκεί που ονειρευτήκαμε όλα αυτά εκείνο το βράδυ που μου χάρισες τον δικό μας κόσμο, από τότε τα βράδια δεν φοβάμαι τίποτα, γιατί ξέρω πως το φεγγάρι θα σε προσέχει, και αν είσαι εσύ καλά είμαι και εγώ.


Η υπόσχεση σου η δικιά μου ζωή*
"Μια μέρα θα ξαναπάμε στον κόσμο μας"*

[Να σου πω ένα μυστικό? 
Εγώ ζω στον διαφορετικό αυτό κόσμο κάθε φορά που μου λες σε αγαπώ]

1 σχόλιο: